copyright41
welkom26
logo04
logo02

Chateaux Les Dunes II • Raversijdestraat 22 • 8400 Oostende

Copyright • All rights reserved

1. Hoe krijgen we de sleutel van het appartement ?

Na betaling van het huurbedrag wordt de sleutel per 24u postpakket tijdig opgestuurd naar uw adres.  Hierin zit een gefrankeerde omslag die u eenvoudig kunt posten om de sleutel terug te sturen.  Eenvoudiger kan niet.  Na ontvangst van de sleutel storten we het waarborgbedrag (100 euro) terug op uw rekening.

2. Hoe gebeurt de eindschoonmaak ?

In de huurprijs is de eindschoonmaak niet begrepen.  Die moet u zelf doen, met de middelen (stofzuiger, poetsgerief) die beschikbaar zijn in het appartement.

3. Is er parking voor het appartement ?

Er zijn een aantal parkeerplaatsen voor het appartement ; ze werken met parkeermeters en munten.  Er zijn twee parkings aan de overzijde van de kusttramhalte "Mariakerke Bad", op ongeveer 70m van het appartement.  Deze zijn gratis.

4. Hoever is het centrum van Oostende ?

Het centrum (Kursaal) is op ongeveer 2 km afstand van het appartement.  Tevoet kost het u ongeveer 20min wandelen. Met de tram (Mariakerke Bad) duurt de rit ongeveer 10 min.  Er is een zeer vlotte verbinding dank zij de kusttram.

5. Waar kunnen we voedingswaren kopen ?

Moet u enkel het hoogstnodige hebben dan is het winkeltje op 10m van het appartement, aangewezen.  Er is tevens een bakker op 30m. Wilt u voedingswaren voor het verblijf indoen, dan is er een grote Delhaize in de buurt (op ongeveer 200m afstand).  Naast de Delhaize is er de Mediamarkt.

6. Wat moeten we doen bij aankomst en bij vertrek ?

Er ligt een blad met inlichtingen bij het binnenkomen.  Hierop staan alle aanwijzingen mbt water, verwarming, gebruik van media toestellen.

7. Welke apparaten zijn in het appartement aanwezig ?

In het appartement zijn o.m.: koffiezet, vaatwasser, kruimeldief, media toestellen (digitale TV, internet, radio/CD/MP3 speler).  Het gebruik ervan is in de huurprijs begrepen.

8. Wat moeten we meenemen ivm linnen ?

Bed-, bad- en keuken linnen dient u mee te brengen.

9. Wat met het huisvuil ?

Het huisvuil moet in zakken van de stad Oostende, te verkrijgen in o.m. Delhaize indien de voorraad uitgeput is.  U kunt het vuil achterlaten in het vuilnislokaal op verdiep -1.